Sängkungen – ny bok i sommar

Nu kommer äntligen en ny efterlängtad bok av den grävande journalisten Peter Rohlén här på Bokförlaget Sol. Den handlar om den så kallade ”Sängkungen” Dennis Demirovs uppgång och fall. Den skandalomsusade entreprenören började med att sälja en kontintentalsäng 140 i Nacka och byggde sedan upp ett sängimperium på nätet.

Han verkade vara en lyckad entreprenör men växlade sedan spår och började spekulera i kryptovalutor. Hans transaktioner hamnade under lupp samtidigt som han rådde sina många följare i sociala medier att investera i olika projekt han hade på gång.

Demirov försvann spårlöst med pengarna och efterlystes av Interpol. Det enda inlägget han lagt ut på sociala medier det senaste året hade två budskap. Demirov anser att han är oskyldig, men att det inte spelar någon roll eftersom att polisen aldrig kommer att hitta honom…

Nya rykten om Sängkungen dyker dock upp hela tiden. Är han i San Francisco och utvecklar AI åt stora tech-bolag? Gömmer han sig på Maldiverna? Bjuder han in kändisar till lyxfester i sin privata villa på Bali? Ryktena är många, men få vet sanningen.

Demirovs historia är väldigt spännande och boken handlar om ett pågående rättsfall. Peter Rohlén har undersökt historiens alla spekter och intervjuat personer som stod Demirov nära.

Gamla klasskamrater, investerare som investerat i hans företag, kunderna som blev blåsta och advokaten som envist hävdar att Demirov är oskyldig.

I den nya boken Sängkungen: Entreprenören som bäddade för kaos går Rohlén på djupet kring hela härvan kring den ökände sängkungen Dennis Demirov.

Boken kommer ut den 27 juli i år och finns att köpa hos alla välsorterade bokhandlare. Vi kommer att skicka ut pressmeddelanden om detta med mer information när det närmar sig och vi kommer också att genomföra en bokturné tillsammans med författaren Peter Rohlén.

Medieföretag som vill intervjua Rohlén kan kontakta vår presstjänst så hjälper vi till att boka in enskilda intervjuer. Mer information kan ni hitta genom att kontakta vår presstjänst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *