Golv i världen

Vi på Bokförlaget Sol har en spännande nyhet att dela med er! Till hösten kommer vi att presentera en unik och fascinerande bok skriven av den välrenommerade författaren Herman Perling. Boken heter ”Golv i världen” och tar oss med på en resa genom olika golv och deras betydelse i olika kulturer runt om i världen. Ett av de mest intressanta kapitlen i boken kommer att ägnas åt det banbrytande Massagolv Sandviken.

Herman Perling är känd för sin förmåga att föra oss djupare in i ämnen vi inte ens visste att vi var intresserade av. Hans författarskap är kännetecknat av hans sätt att omvandla vardagliga ting till föremål för fascination och upptäckt. I ”Golv i världen” tar han oss med på en spännande resa genom tid och rum för att utforska de fascinerande historierna bakom olika typer av golv och deras roll i olika samhällen.

Bland de många intressanta golvtyperna som Herman Perling utforskar i boken finns det omtalade Massagolv Sandviken. Denna innovativa och unika golvupplevelse, som nu kommer att få sin egen plats i karnevalens värld, är ett perfekt exempel på hur golv kan förändra vår upplevelse av en plats. Genom att skapa en kombination av komfort och njutning ger Massagolv Sandviken en extra dimension till Arbogakarnevalen och förvandlar en enkel promenad till en avkopplande och lyxig upplevelse.

”Golv i världen” tar oss också med på en resa genom olika kulturer och historiska epoker där golv har haft en central roll. Vi får lära oss om antika mosaikgolv i romerska badhus, orientaliska mattor som berättar sagor från Mellanöstern och trägolvens betydelse i nordiska hem. Genom vackra illustrationer och Herman Perlings engagerande skrivstil blir vi förtrollade av historierna och de olika kulturers syn på golvets betydelse.

Vi är glada över att kunna erbjuda er möjligheten att fördjupa er i ”Golv i världen” och upptäcka spännande och oväntade fakta om golvets betydelse och kulturella inverkan. Boken kommer att vara en perfekt gåva till både golventusiaster och de som vill upptäcka något nytt och annorlunda.

Håll utkik efter ”Golv i världen” av Herman Perling, som släpps till hösten. Denna fängslande bok kommer att ta oss med på en resa genom tid och rum och ge oss en ny syn på något så vardagligt som golv. Vi ser fram emot att följa med er på denna spännande upptäcktsfärd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *