Ny bok av Gudmundsson

Idag meddelade vi exklusivt Youtube-kanalen Bokstudion om att vi lanserar en ny bok i december.

De fick släppa nyheten först och så här lät det i deras kanaler när de meddelade att en ny och spännande bok om gamla badkar, nya badkar, dyra badkar och ett och annat billigt badkar är på gång:

Bokförlaget Sol meddelar idag att de kommer att ge ut en ny bok i december. Titeln på boken är ”Badkarets historia” och den är skriven av historikern Ingemar Gudmundsson.

I ”Badkarets historia” får läsaren lära sig allt om badkar och olika badinrättningar från Romarriket till renässansens slott och våra moderna badkar som finns i varje badrum. Boken kommer också att ta upp hur tillverkningen av badkar har utvecklats genom historien.

Enligt författaren Ingemar Gudmundsson är ”Badkarets historia” en spännande resa genom tiderna och en chans att upptäcka hur våra föreställningar om bad och våra badrumsinredningar har förändrats genom åren. ”Jag hoppas att boken ska ge läsaren en djupare förståelse för vårt förhållande till badet och hur det har utvecklats över tid”, säger Gudmundsson.

”Badkarets historia” låter som en intressant och lärorik läsning för alla som är intresserade av historia och hur vår vardag har förändrats genom åren. Vi ser fram emot att få ta del av den när den släpps i december.

Vi är givetvis mycket stolta att kunna presentera vår senaste bok, ”Badkarets historia”, skriven av historikern Ingemar Gudmundsson. I denna spännande bok får läsaren följa med på en resa genom tiderna och lära sig om badkar och badinrättningar från Romarriket till våra moderna badrum. Boken tar också upp hur tillverkningen av badkar har utvecklats genom åren.

Men det är inte bara historiska fakta som väntar i ”Badkarets historia”. Boken innehåller också intervjuer med några av Sveriges största badkarstillverkare som ger sin syn på branschen idag. Du kommer att få ta del av deras tankar om vad som är viktigt när det gäller att tillverka badkar, vilka trender de ser och vad de tror kommer att forma branschen i framtiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *