Ny bok om verktyg i vår huvudstad

I april kommer boken “Verktyg i Stockholm” av Pierre Simonsson ut. På ett seminarium nyligen intervjuades författaren och vi har fått tillåtelse att återpublicera delar av intervjun som handlar om verktyg stockholm. Boken ges ut av oss på Bokförlaget Sol.

Här är intervjun:

Frågeställaren: Hej Pierre, tack för att du har tid att prata med mig idag. Jag har läst din nya bok ”Verktyg i Stockholm” och jag är verkligen imponerad. Kan du berätta lite om vad boken handlar om?

Pierre Simonsson: Tack för att du gillade den! ”Verktyg i Stockholm” handlar om olika verktyg och tekniker som kan användas för att hantera stress och öka välbefinnandet i den hektiska storstadsmiljön. Boken ger en översikt över olika metoder som mindfulness, andningstekniker och koncentrationsövningar, och ger också tips och råd om hur man kan integrera dessa verktyg i sin vardag.

Frågeställaren: Det låter verkligen intressant. Vad inspirerade dig att skriva den här boken?

Pierre Simonsson: Jag har själv haft mycket nytta av olika verktyg för att hantera stress och öka mitt välbefinnande. När jag märkte att många av mina vänner och bekanta också kämpade med stress och överbelastning, tänkte jag att det kanske finns fler som skulle kunna ha nytta av dessa verktyg. Så jag bestämde mig för att samla ihop alla de tekniker och strategier som jag har hittat användbara under årens lopp och skriva en bok om det.

Frågeställaren: Vem tror du att boken kan vara mest nyttig för?

Pierre Simonsson: Jag tror att boken kan vara användbar för alla som känner att de behöver hitta sätt att hantera stress och öka sitt välbefinnande, oavsett om de bor i Stockholm eller någon annan stad. Men självklart hoppas jag att den kan vara extra användbar för människor som lever i den hektiska storstadsmiljön där jag själv bor, eftersom jag har skrivit boken med tanke på just den typen av utmaningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *