Allt om billackering

Äntligen kan vi släppa nyheten att vi har en ny bok på gång som kommer att lanseras under 2024. Arbetsnamnet på boken är ”Allt om billackering” och det kommer att vara en matnyttig bok med mycket information och många häftiga bilder på bilar. Författare till boken är Jonas Persson och Mikael Andersson.

Boken kommer att ta läsaren med på en vindlade resa genom bilismens historia. Vägarna svänger förbi hur billackering blev en grej, hur det började och hur det har utvecklats.

Persson och Andersson har gett sig ut på en roadtrip genom Sverige för att hitta landets häftigaste billackerare. Slutresultatet kommer att visas upp i boken som ska innehålla personporträtt över de största profilerna inom billackering, riktiga original, glada amatörer och garvade proffs.

Resan startar med att Andersson och Persson undersöker billackering göteborg. Därifrån tar de sig ner till Skåne för att sedan börja resan upp igenom landet.

Läsaren kommer att få svar på massor av frågor kring billackering i Sverige, som till exempel:

  • Skiljer sig kulturen kring billackering åt i olika delar av landet?
  • Märks skillnaderna mellan landsbygd och stad tydligt bara genom att titta på hur invånarna ser på billackering?
  • Vem är Sveriges bästa billackerare?

Och mycket, mycket mer. Med stor passion och kunskap kring billackering kommer Andersson och Persson att ge läsaren en utförlig odyssé över allt som har med billackering att göra!

Författarduon jobbar just nu för fullt med boken så något bestämt lanseringsdatum finns inte ännu. Mer information om pressmeddelanden, inbjudan till pressträffar och lanseringsfest kommer när lanseringsdatum närmar sig.

Vi på Bokförlaget Sol är mycket glada över att kunnat knyta till oss duon Andersson och Persson. Boken om billackering är tänkt att bli den första i en trilogi om allt som har med bilen att göra.

Vill du veta mer om det kommande boksläppet? Fortsätt att följa oss här på Bokförlaget Sol-bloggen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *