Ny bok om skyddade boenden på gång

Välkommen till Bokförlaget Sol! Vi är glada att kunna dela med oss av en spännande nyhet till er alla. Under det kommande året, 2024, kommer vi att ge ut boken ”Skyddat boende: Från dåtid till nutid”, skriven av den mycket kompetenta författaren Jeanette Hallingslöv. I denna banbrytande bok utforskar författaren historien om skyddade boenden och dess utveckling genom tiderna.

Vi på Bokförlaget Sol är stolta över att ha fått möjligheten att publicera denna unika och tankeväckande bok. ”Skyddat boende: Från dåtid till nutid” är en fascinerande resa genom olika epoker, där författaren tar oss med på en utforskning av hur skyddade boenden har förändrats och anpassats över tid.

I boken tar Jeanette Hallingslöv oss med tillbaka till dåtidens skyddade boenden, där människor sökte skydd och trygghet från olika hot och faror. Vi får lära oss om medeltida fästningar och borgar, som var byggda för att skydda befolkningen från invaderande arméer och hotfulla krig. Vi får också insikt i hur skyddade boenden utvecklades under olika perioder, som till exempel under andra världskriget och kalla kriget.

Men boken stannar inte vid historiska exempel. Jeanette Hallingslöv tar oss med in i nutiden och ger oss en inblick i dagens moderna skyddade boenden. Hon utforskar de olika typer av skyddade boenden som finns idag, från kris- och katastrofshärbärgen till skyddade boenden för offer för våld och övergrepp. Författaren belyser också vikten av dessa boenden och deras betydelse för att skapa trygghet och säkerhet för dem som behöver det mest.

”Skyddat boende: Från dåtid till nutid” är en välskriven och välforskad bok som kommer att engagera och inspirera läsare av alla åldrar. Genom att förstå historiens utveckling och lära oss av tidigare erfarenheter kan vi arbeta mot att skapa ännu bättre och mer effektiva skyddade boenden i framtiden.

Vi på Bokförlaget Sol ser fram emot att få presentera denna banbrytande bok för er alla. Håll utkik efter ”Skyddat boende: Från dåtid till nutid” under 2024 och låt oss tillsammans fördjupa vår förståelse för skyddade boenden och deras betydelse i vårt samhälle.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *