Janssons nya bok lanseras i mars 2024

Hälsningar till alla bokälskare och läsare!

Vi på Bokförlaget Sol är glada att meddela att vi snart kommer att ge ut en bok som berättar en fascinerande historia om skogsindustrins utveckling i vårt avlånga land. Rune G. Janssons nya bok ”Timmersortering – från flottare till moderna maskiner” planeras att släppas i mars 2024, och vi kan redan nu förutspå att den kommer bli en bästsäljare bland skogshistoriska verk!

I den här boken tar Rune oss med på en historisk resa från de dagar då flottare kämpade mot strömmar och forsar för att transportera timmer, till dagens avancerade maskiner som kan sortera och bearbeta timmer med imponerande precision. Genom Rune G. Janssons noggranna forskning och hans förmåga att förmedla komplexa ämnen på ett gripande sätt, får vi en djupare insikt i hur skogsindustrin har format vår nation och hur teknologin har revolutionerat detta hantverk.

Sverige har länge varit känt för sin skogsindustri. Från de tidiga dagarna när timret flottades ned för älvstränderna för att nå marknader, till dagens högteknologiska sågverk, har timmersorteringen genomgått många förändringar. I ”Timmersortering – från flottare till moderna maskiner” får läsarna en chans att lära känna människorna bakom maskinerna, deras strävanden, utmaningar och triumfer.

Denna bok är inte bara för dem som är intresserade av skogsindustrin, utan också för alla som är nyfikna på hur industriella framsteg påverkar människors liv, hur kulturer formas av teknologin de omfamnar, och hur traditionellt hantverk omvandlas i ljuset av modern innovation.

Vi på Bokförlaget Sol känner oss hedrade över att få vara en del av detta projekt och ge våra läsare tillgång till Rune G. Janssons djupa insikter och engagerande berättelser. Så snälla, markera mars 2024 i era kalendrar! Vi ser fram emot att dela denna fantastiska bok med er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *